مدارس مشهد فردا سه شنبه (۴ دی ۱۴۰۳) تعطیل شد؟ یلدای خونین | قتل خاله و شوهرخاله در شب یلدا فوت ۲۴ بیمار در کشور به علت نبودِ داروی هموفیلی ۹۸۵۲ نفر در آزمون وکالت امسال کانون وکلای دادگستری قبول شدند با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، از ابتلا به بیماری‌های ویروسی و تنفسی پیشگیری کنید رئیس کل نظام پرستاری کشور: خدمات پرستاری در منزل تحت پوشش بیمه قرار بگیرد سامانه‌های بیماریابی علیه تب‌دنگی در کرمان فعال است برداشتن تخمدان احتمال آلزایمر را در زنان افزایش می‌دهد تخلف محرز در یکی از مدارس مشهد | نظافت اجباری مدرسه توسط ولی دانش‌آموز تصادف اتوبوس با تانکر حامل سوخت، جان ۹ نفر را در زاهدان گرفت (۳ دی ۱۴۰۳) سقط عمدی جنین سبب نارسایی دهانه رحم می‌شود افزایش تولید شیرخشک رژیمی برای کودکان زیر ۲ سال توصیه‌هایی به بیماران کلیوی ناشی از دیابت پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه، ۳ دی ۱۴۰۳) | صدور هشدار سطح نارنجی آلودگی هوا برای شهر‌های بزرگ و صنعتی مشهد، سکونتگاه یک میلیون و ۳۵۰ هزار حاشیه‌نشین | ۸۵ درصد اراضی بازآفرینی مشهد، موقوفه هستند + فیلم کلاهبرداری با شگرد ارائه تسهیلات | شناسایی ۱۰۰ مال‌باخته تاکنون (۳ دی ۱۴۰۳) آیت‌الله علم‌الهدی: خدمت به مجاوران باید تشکیلاتی و مستمر باشد قتل زن هنرمند توسط راننده‌اش در مشهد مقابل کلانتری + عکس معرفی ۲ ویتامین که به کاهش وزن کمک می‌کنند غذا‌های کنسروی در چه شرایطی کشنده هستند؟ حکم ریاست ۱۸ دانشگاه کشور تأیید شد افزایش ۵۰ درصدی حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ | نحوه اجرای متناسب‌سازی در سال آینده چگونه است؟ نفوذ سامانه بارشی از غرب کشور از جمعه | آلودگی شدید هوای مشهد و ۹ شهر دیگر (۳ دی ۱۴۰۳) وزارت بهداشت: مردم هنگام آلودگی هوا در فضای باز تردد نکنند یک سرماخوردگی ساده با درمان میلیونی! «جنین» غیر از خدا پناهی ندارد وضعیت ارز دارو در سال ۱۴۰۴ چگونه خواهد بود؟ هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر
سرخط خبرها

نگاهی به جریمه‌های کرونایی در کشور‌های مختلف | زندان، جریمه، قرنطینه

  • کد خبر: ۹۱۱۷۲
  • ۱۷ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۴
نگاهی به جریمه‌های کرونایی در کشور‌های مختلف | زندان، جریمه، قرنطینه
در ایتالیا در روز‌هایی که قرنطینه اجباری اجرا می‌شود، شهروندان این کشور فقط برای انجام کار‌های ضروری حق دارند از خانه خارج شوند و اگر نتوانند دلیل موجهی برای خروج به مأموران نظارت شهری ارائه کنند، ۲۰۶ یورو جریمه خواهد شد.

سید محمدرضا هاشمی | شهرآرانیوز؛ کشور‌های مختلف جهان هم زمان با آغاز همه گیری کرونا برای جلوگیری از تجمعات و وادار کردن شهروندانشان برای رعایت آیین نامه‌های بهداشتی مربوط به کووید ۱۹، جریمه‌های مالی برای افرادی که پروتکل‌ها را رعایت نمی‌کردند، مشخص کردند. در ایتالیا در روز‌هایی که قرنطینه اجباری اجرا می‌شود، شهروندان این کشور فقط برای انجام کار‌های ضروری حق دارند از خانه خارج شوند و اگر نتوانند دلیل موجهی برای خروج به مأموران نظارت شهری ارائه کنند، ۲۰۶ یورو جریمه خواهد شد. به گزارش رسانه‌ها از روز ۱۶ آذرماه واکسینه نشده‌ها در ایتالیا اجازه رفتن به سینما، تئاتر، کنسرت و مسابقات ورزشی را ندارند.

در فرانسه و براساس مصوبه کابینه این کشور جریمه شکستن قرنطینه خانگی بدون دلیل موجه ۱۳۵یورو تعیین شده است. مقامات عربستان هم اعلام کردند کسانی که هنگام ورود به این کشور اطلاعات درستی از وضعیت سلامتی خود ندهند و جا‌هایی را که به تازگی به آن‌ها سفر کرده اند به درستی اعلام نکنند، باید ۱۳۳ هزار دلار پرداخت کنند. استرالیا از جمله کشور‌هایی بود که از ابتدای آغاز همه گیری، قوانین سفت و سختی در کشور خود اجرا کرد و نزدیک به دو سال ورود و خروج به این کشور با محدودیت‌های زیادی روبه رو بود.

این کشور جریمه بسیار سنگینی برای شکستن قرنطینه خانگی تعیین کرد و کسانی که مقررات محدودیت رفت و آمد را رعایت نکنند تا سقف ۵۰ هزار دلار استرالیا جریمه می‌شدند و حتی در برخی نقاط این کشور ممکن بود آن‌ها زندانی شوند. در کشور ما، اما وضع فرق دارد، محدودیت‌های کرونایی تصویب می‌شوند، اما در مرحله اجرا با مشکلاتی همراه بودند.

مثلا ایجاد محدودیت برای تردد خودرو‌های شخصی پس از ساعت ۱۰ شب نزدیک به دوسال اعمال شد و به تازگی لغو شده است، طرحی که به گفته کارشناسان دیگر نمی‌توانست نقش بازدارنده درباره انتشار ویروس کرونا داشته باشد.

در روز‌های اخیر هم گزارش‌هایی درباره اعمال سیستم کنترل هوشمند کرونا از نیمه آذرماه منتشر شده است و بر این اساس محدودیت و جریمه برای افرادی که واکسینه نشدند در شهر‌های قرمز و نارنجی اعمال می‌شود، اما افراد مبتلا حتی اجازه سفر‌های درون شهری با خودرو‌های شخصی خودشان را هم ندارند.

بر این اساس افرادی که واکسن نزده باشند به محض ورود به شهر‌ها و استان‌های نارنجی و قرمز جریمه خواهند شد و بر این اساس جریمه‌ها اعمال می‌شود. آیین نامه‌های بهداشتی که پیش از این برای شهر‌های قرمز، نارنجی، زرد و آبی اجرایی می‌شد، تغییری نکرده، اما هوشمند شده است و برای افراد واکسینه نشده و مبتلا اجرایی خواهد شد. وزیر کشور روز سه شنبه ۱۶ آذرماه در جمع خبرنگاران از آغاز نخستین مرحله طرح هوشمند بیماری کرونا در دستگاه‌های اجرایی خبر داد و گفت: گام نخست طرح مدیریت هوشمند از شنبه برای سازمان‌های اجرایی اعمال می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->